08-20 21 10
info@kompetensgruppen.se

Medarbetarens nycklar

Om ledarskap och medarbetarskap i det moderna samhället och vilka utmaningar det innebär för chefer och personal att hantera ansvarsfrågor och emellanåt helt olika förväntningar på hur ett välfungerande arbetsliv ska se ut hos enskilda medarbetare på Sveriges alla verksamheter.

Datum:

Dag 2
– Örebro 3 maj
– Linköping 6 maj
– Helsingborg 10 maj
– Uppsala 17 maj
– Luleå 20 maj

Detaljerad information, tid och plats hittar du här


Om innehållet

Med utgångspunkt från gruppsykologi, kännedom om biologiska förutsättningar kontra kulturförändringar i befolkningen har David under en dryg tioårsperiod hållit mycket uppskattade föreläsningar om ledarskap och medarbetarskap i det moderna samhället och vilka utmaningar det innebär för chefer och personal att hantera
ansvarsfrågor och emellanåt helt olika förväntningar på hur ett välfungerande arbetsliv ska se ut hos enskilda medarbetare på Sveriges alla verksamheter.

Det är en omtumlande upplevelse att lyssna på David som med humor och stundtals provocerande tankeexperiment försöker få lyssnarna att utvecklas såväl professionellt men också på ett personligt plan.

Om föreläsaren

Med 35 års erfarenhet inom psykiatrin varav de senaste femton åren som chef har David en gedigen erfarenhet av att hantera människor med såväl olika typer av psykiska problem som medarbetares olika behov.

David har skrivit fem böcker som alla har varit bestsellers inom område medicin och samhälle. Hans första bok I trygghetsnarkomanernas land problematiserade att vi har ett överdrivet säkerhetstänkande som också påverkar vår känsla för hur vi hanterar motgångar och kränkningar. Något han i den efterföljande boken ”Ingen tar skit” utvecklade ytterligare.

I boken ”hur barnen tog makten” som blev en internationell bestseller problematiserade David hur vi uppfostrat unga människor. Något som har betydelse för varför unga människor mår dåligt och emellanåt kan ha för höga förväntningar på livet.

Läs mer om David och hans arbete på eberhard.se